Hoofdcontent

Informatie voor hulpouders

De routes voor Vindingrijk:


5km dinsdag     5km woensdag    5km donderdag     5km vrijdag

10km dinsdag    10km woensdag     10km donderdag     10km vrijdag

Groepsbegeleiders:

Als groepsbegeleider draag je een herkenbaar hesje, zorg je voor de stempelkaart (die je ophaalt en terugbrengt bij sportvereniging De Keien) en controleer je de route. Houd er rekening mee dat groepsbegeleiders en andere meelopende ouders niet verantwoordelijk zijn voor kinderen van anderen, zowel tijdens de wandeling als bij terugkomst. Ouders kunnen echter onderling afspraken maken om op elkaars kinderen te letten.

De groepsbegeleiders van dinsdag ontvangen via hun kind op maandag of dinsdag een kaart, die de deelname van hun groep bevestigt. Tussen 17.30u en 17.45u wordt verwacht dat je bij de ingang van Atletiekvereniging De Keien bent (Let op: voor de 10km is dit vrijdag eerder, tussen 17.00u en 17.15u bij De Keien). Daar lever je de kaart in, ontvang je een hesje voor jezelf en de stempelkaart. Onderweg laat je de stempelkaart afstempelen bij de controleposten, wat die dag vanzelf wijst. Na afloop breng je de stempelkaart en je hesje terug naar de ingang van de Atletiekvereniging, waar je je deelnamekaart weer terugkrijgt. Als je slechts één dag groepsleider bent, zorg je ervoor dat de groepsleider van de volgende dag deze kaart ontvangt, wat essentieel is voor deelname. Een overzicht van de groepsleiders per dag zal gecommuniceerd worden via de klassenapps, evenals een lijst met deelnemers en hun medaillenummers.

 

Rustposten:

Er moeten enkele jerrycans worden gevuld met ranja en water. Voor de 5km zijn dit 2x ranja en 2x water, voor de 10km 1x ranja en 2x water (bij warm weer moeten de aantallen mogelijk worden verhoogd). Kinderen nemen hun eigen beker mee; mochten ze deze vergeten zijn, dan kunnen ze altijd een beker pakken, maar zet geen volle bekers klaar. Vergeet ook niet een tafel en een banner mee te nemen, eventueel wat touw om deze vast te maken, en denk aan vuilniszakken en poetsdoekjes. De tafels en jerrycans moeten worden opgehaald en teruggebracht naar een nog te bepalen locatie. Als je een muziekbox hebt, is het leuk als je deze meeneemt.


Aankomsttijden:

De groepen die de 5km wandelen worden tussen ongeveer 18.30u en 19.15u verwacht bij de rustpost.
De groepen die de 10km wandelen worden tussen ongeveer 19.00u en 19.45u verwacht bij de rustpost.
Zorg dat je 15 minuten vooraf aanwezig bent.